promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen kérdés bukkan fel a Spider-Man játékban, majd a való életben jön a fordulat
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Aki még nem találkozott volna az „easter egg” kifejezéssel, annak elmondjuk, hogy videójátékokban ezek rejtett üzeneteket, funkciókat jelentenek. A modern korban már egyre többet használnak belőle a készítők, az elvetemültebb gamerek pedig igyekeznek is megtalálni az összes titkos utalást.

A Spider-Manben az összes húsvéti tojást még nem tudták felfedezni a kockulók, ugyanis nem rég jelent meg a piacon, ami amúgy az Egyesült Királyságban máris 2018 leggyorsabban fogyó játékának számít. Szóval, a „Maddie, will you marry me?” (Maddie, hozzám jössz feleségül?) dolgot rögtön kiszúrta mindenki a programban, mivel elég látható helyen van.

Sokan itt mondhatták is magukban, hogy „úúú, de cuki”, az egyik programozó biztosan így kéri meg a barátnője kezét. Hát nem, mivel ez egy rajongó volt. Tyler Schultz még tavasszal Twitteren kérdezett rá az Insomiac Gamesnél, hogy ezt a csúcs kis lánykérést nem-e lehetne valahogy elrejteni a játékban? A készítők először csak arra voltak kíváncsiak, hogy a barátnő biztosan nem nézi-e Shultz Twitterét, utána pedig közölték, hogy megoldják, de nem-e gond, ha szeptember 7-ig várnia kell. Tyler erre rávágta, hogy öt éve együtt vannak, mit számít már az a pár hónap?

Az Insomniac jó bulinak tartotta a dolgot, így rá is tették az egyik mozi hirdetőtáblájára, csak az a baki, hogy a lánykérés befuccsolt. A lány 3-4 héttel a Spider-Man megjelenés előtt elhagyta Tylert, és összejött a testvérével. A hölgy közölte is a sráccal, hogy jó béna, hogy így akarta megkérni a kezét. Végülis csak a Marveles Pókemberről van szó, ami eladási rekordokat fog dönteni a világon, így megértjük, hogy ez a fajta lánykérés valóban nem elég menő.

Jacinda Chew, a játék művészeti rendezője megkérdezte Tylert, töröljék-e az üzenetet, de ő rávágta, hogy nem, szeretne emlékezni rá mekkorát hibázott, és azt is kijelentette, ha valaki szeretné lánykérésre használni, nyugodtan megteheti. Persze ha nem Maddienek hívják az illetőt, akkor bukta a dolog.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás