promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet súlyos döntést hozott - mostmár tényleg nincs visszaút?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre talán senki nem is számított, II. Erzsébet olyan lépésre szánta el magát, amely még jobban elmélyítheti a viszályt Meghan és Harry, valamint a királyi család között.

Jogi lépéseket tehet majd a közeljövőben II. Erzsébet Meghan Markle és Harry ellen - állítja egy névtelen belső forrás a The Sun című lapnak. A királyi család tagjai közötti viszály tehát úgy tűnik, hogy Harry botránykönyvnek szánt visszaemlékezés-kötetével éri majd el a csúcspontját, hiszen a nagy mű marketingje is azt ígéri, hogy sosem hallott szaftos titkok látnak majd napvilágot.

Méghozzá akkor, amikor birodalomszerte II. Erzsébet trónralépésénak és uralkodásának 70. évfordulóját ünneplik majd. Nem mindennapi évnek ígérkezik tehát 2022 a brit királyi család berkeiben.

A belső forrás azt is elmondta a lapnak, hogy Meghan Markle és Harry herceg könyvének kiadóját a királyi család jogi képviselete fel fogja majd szólítani, hogy bármiféle támadás, becsületsértés vagy éppen "lejáratási akció" mostantól komoly jogi lépéseket von majd maga után.

Úgy tűnik tehát, hogy II. Erzsébetnél betelt a pohár, és az eddigi belső viszálymegoldást felváltja valami sokkal ridegebb és papírszagúbb mizéria.

Közben egyes műsorok már Harry és Meghan médiafókuszú életmódján gúnyolódnak, amiért folyamatos ügyeket kreálnak a nyilvánosság előtt, miközben permanensen arra hivatkoznak, hogy a brit királyi családdal azért szakítottak, hogy végre magánéletük legyen, egyszerű élet, távol a palota zajától.

Harry és Meghan amúgy ebben az elképesztően csúcsmodern "palotában" élnek az Egyesült Államokban:

[[cik1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás