promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván szétoltották Meghan Marklet és Harry herceget, váratlanul érkezett a csapás - ostrom alatt a hercegi pár!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csúnyán odaszóltak a párosnak.

Harry herceg és Meghan Markle saját lábon akarnak állni, miután látványosan szakítottak II. Erzsébettel és az egész királyi családdal. Elköltöztek az Egyesült Államokba, majd úgy gondolták, hogy különálló életüket azzal kezdik, hogy különböző produkciókban vesznek részt.

A Netflix azonnal le is csapott a páros hajlandóságára, no meg a Spotify-jal is szerződést kötött a herceg és a hercegné. 

Úgy tűnt tehát, hogy gombamód elszaporodnak majd a közösségi felületeken és az interneten Meghan és Harry főszereplésével készülő tartalmak. Ráadásul arról is hallani lehetett, hogy Meghan animációs sorozat körül producerkedne, amelynek az alaptémája a történelem és a nők kapcsolata lett volna.

És lehet, hogy lesz is, azonban a produkciók egyre csak késnek. A csúszás pedig remek alkalmat kínált némelyeknek, hogy szétsavazzák a hercegi párt. A Sky News Australia műsorvezetője, Andrew Bolt és Sophie Elsworth író a pár egyik Netflixes vállalkozásáról beszélt élő adásban, amikor a műsorvezető azon kezdett el élcelődni, hogy végülis mit jelent Meghan és Harry számára a magánélet.

Hiszen korábban az volt a mondás, hogy azért menekülnek el a családtól, hogy magánéletet éljenek. Ehelyett sokkal jobban a média fókuszában vannak, mint előtte.

A műsor végén a résztvevők végül arra jutottak, hogy igazából a hercegi pár folyamatosan saját magánéletét sérti meg a rengeteg szerepléssel. A Facebook-ra kiposztolt cikk alatt a kommentelők szinte szétszedték Harry és Meghant a rengeteg botrányos fellépés miatt.

A Sussex-i herceg és a hercegné amúgy ebben a kacsalábon forgó palotában éli most mindennapjait az Államokban:

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás