promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lorde új albuma tutira kellemes lezárása lesz a hétvégének
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megjelent Lorde harmadik stúdióalbuma Solar Power címmel, amit már tesztelhettek is!

Lorde 2013-ban, 16 évesen robbant be a popzenei életbe első, Pure Heroine címet viselő albumával, amellyel két Grammy-díjat is nyert. A lemezen szereplő Royals és Team című dalokkal ő lett a legfiatalabb, és az első új-zélandi előadó, aki a Billboard Hot 100-as listájának első helyét meghódította – erre utoljára 1987-ben volt példa.

2014-ben a Nirvanával együtt lépett fel a Rock And Roll Hírességek Csarnokába beiktatásukkor, és az ő nevéhez fűződik az Éhezők viadala: A kiválasztott főcímdala is. 2017-ben jelentette meg második albumát, a Melodrama-t, amely szintén a toplisták első helyén debütált.

Lorde négy év kihagyás után tért vissza, és azonnal a toplisták élén landolt: az album első előfutárát több, mint 30 milliószor streamelték a megjelenés utáni öt napban.

„Ezekkel a dalokkal a természet előtt szeretnék tisztelegni, megőrizni azokat a mély, már-már transzcendes érzéseket, amik akkor támadnak bennem, amikor kimozdulok. Legyen szó összetört szívről, gyászról, lángoló szerelemről vagy bizonytalanságról, mindig a természethez fordulok tanácsért – ezt szerettem volna nektek is megmutatni”

- mesélte az énekesnő a lemezről, amelyen ismét Jack Antonoffal dolgozott együtt.

A Solar Power lesz az első albuma, amelyből egyáltalán nem készül CD: helyette egy környezetbarát „Music Boxot” szerezhetnek be a rajongók, amelyben kézzel írott üzenetek, fotók, és egy letöltőkártya is lesz, az album anyaga mellett két bónusz dallal.

Az albumot ide kattintva tudjátok meghallgatni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás