promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilisht már nem érdekli, hogy mi tetszik az embereknek – teszteld az új albumát!
Borítókép:  Kelia Anne MacCluskey - Universal Music
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Billie Eilish Happier Than Ever címmel adta ki a legújabb lemezét.

Az énekesnő már 2016-ban nagyot robbantott, amikor kiadta az „ocean eyes” című szerzeményét. A 19 éves lány azóta tényleg megállíthatatlan, főleg miután két éve megjelent az első lemeze.

Ő a legfiatalabb előadó, aki a Grammy összes fontosabb kategóriájában jelölést, majd díjat is kapott. A Legjobb új előadó, Az év albuma, Az év dala (bad guy), Az év felvétele és A legjobb pop album kategóriákért járó szobrocskát is hazavihette 2020-ban.

2021-ben pedig mindezek mellé megkapta Az év felvételéért (everything i wanted) járó Grammyt, illetve a No Time To Die is díjat ért a saját kategóriájában – azt pedig mondanunk sem kell, hogy a Bond-filmek történetében sem volt nála fiatalabb, aki főcímzenét írt és énekelt volna.

Az énekesnő maradt a jól bevált receptnél, és nem vont be egyetlen külsős producert vagy dalszerzőt sem az 2021-es albuma munkálataiba, így ismét a testvére, FINNEAS volt a zenei producer.

„Olyan albumot szerettem volna írni, ami kiállja az idő próbáját. A dalok eléggé különböző stílusúak, a végére azonban mégis egy teljes egésszé áll össze, és végülis ez volt a célom: hogy kapcsolódjanak egymáshoz, de ne keltsenek olyan érzést, mintha ugyanazt az egy számot hallgatnád újra és újra” – mondja az énekesnő. (...) Már évekkel ezelőtt feladtam, hogy kitaláljam, mi tetszik majd éppen az embereknek. Amiről azt hittem, nagy durranás lesz, senkit sem érdekelt, amiről pedig azt hittem, utálni fogják, imádták”

- mesélte az énekesnő, aki hozzátette, hogy semmilyen koncepció nem volt abban, hogy a Your Power, a Lost Cause és az NDA voltak a Happier Than Ever előfutárai.

A dalokhoz tartozó klipeket mindegyiket Billie rendezte, és mindben megjelenik az a határfeszegetés, ami Billie Eilish-t egész eddigi karrierje során jellemezte.

A lényeg persze a zene: az albumot ide kattintva tudjátok meghallgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás