promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zseniális Billie Eilish Bond-főcímdala élőben
Borítókép:  Adrian DENNIS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A The BRIT Awards után nincs kérdés, hogy a 18 éves énekesnő belépett a nagyok közé.

Nem olyan rég kritizáltuk meg a csapattal Billie Eilish Bond-dalát, a No Time to Diet, ami a 25-ik filmhez készült. Talán még az ötszörös Grammy-díjas énekesnő sem hiszi el, hogy milyen lehetőségek potyognak az ölébe hirtelen. Ezzel bizony ő lett a legfiatalabb, aki Bond főcímzenét adhatott elő.

Ráadásul ott csücsült az Oscaron, és megkapta a lehetőséget, hogy a díjátadó azon részénél énekeljen, amikor az elhunyt Oscar-díjasokra, és a filmszakma nagyjaira emlékeznek meg. Nagyon nehéz feladat, és még ő is bevallotta, hogy sikerült elrontania. Billie izgult, és egy raklap szeméthez hasonlította a fellépését.

Az továbbra is tartom, hogy a Beatlestől a Yesterday nem sikerült túl izmosra, de amit az énekesnő a  The BRIT Awards-on művelt, az egyszerűen elképesztő. Nem nagyon szoktunk ilyet, de olyan szintű volt ez a fellépés, hogy mindent vissza kell szívnunk, amit a kritikánkban leírtunk. Itt még az sem tett minket elfogulttá, hogy az imádott Hans Zimmerünk irányít a háttérben, vagy Eilish bátyja, Finneas O'Connel milyen remekül teszi hozzá az alapot. Persze mindegyikük miatt üt nagyot ez a fellépés, de Billie a főszereplő.

A fent felsoroltak és Johnny Marr mellett ez igen csak nehéz feladat, azonban az énekesnő megugrotta a szintet: úgy uralta a színpadot, hogy ezt nehéz lesz lepipálni. Ettől függetlenül a kritikában felsorolt lista marad, mert Adele és Sam Smith szerzeménye jobb, mint a No Time to Die. Amúgy Billie természetesen nem távozott üres kézzel a díjátadóról, mivel ő lett a legjobb nemzetközi női előadó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás