promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A család visszatér: kiderült, mikor jön a Halálos iramban 10. része
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan a végéhez ér a Halálos iramban-széria, aminek már nem kell sokat várnunk az utolsó előtti részére.

Vin Diesel nagyon elszomorította a rajongókat, mikor bejelentette, hogy már csak két rész van hátra a meglepően nagysikerű Halálos iramban-szériából, hiszen egyszer minden jónak véget kell érnie – hát még ennek.

A nemrég bemutatott Halálos iramban 9. igaz, hogy rengeteg pénzt hozott világszerte, de a visszajelzések alapján eléggé megosztotta a közönséget, így csak reménykedni lehet abban, hogy a dupla finálé méltó módon fogja lezárni a családorientált filmsorozatot.

Szerencsére már nem kell sokat várnunk a Halálos iramban 10.-re, ugyanis bejelentették, hogy 2023. április 7-én érkezik a széria utolsó előtti része, így hamarosan örökre el kell búcsúznunk a gyors kocsikról, szép nőkről, és a fizika alaptörvényeit teljesen nélkülöző akciójelenetekről elhíresült sorozattól.

Már biztos, hogy a jól ismert színészek mellett a rendező, Justin Lin is visszatér, szóval maradni fog az eddig megszokott minőség, így nem kell aggódniuk a rajongóknak – bár az még jó kérdés, hogyan fogják überelni azt, hogy a Halálos iramban 9.-ben már az űrben akcióztak hőseink.

Viszont van egy rossz hírünk is, ugyanis Vin Diesel annyira összebalhézott Dwayne Johnsonnal, hogy utóbbi nem fog szerepelni az utolsó két részben, így sajnos kiesett a széria legszórakoztatóbb, és legkeményebb karaktere, Hobbs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás