promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Szörnyella folytatása, ráadásul Emma Stone is visszatér
Borítókép:  Emma Stone a Szörnyella című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a Disney-rajongók, ugyanis Szörnyella visszatér, Emma Stone pedig ismét elmerül a 101 kiskutya főgonoszának szerepében.

Idén mutatták be Emma Stone főszereplésével a Szörnyella című Disney-filmet, amiben betekintést nyerhettünk a 101 kiskutyából ismert, hírhedt Szörnyella de Frász fiatalkorába – miközben pár elképesztő ruhakölteményt is megcsodálhattunk.

Craig Gillespie (Én, Tonya) alkotása a körülményekhez képest nagy siker lett, de Emma Stone kicsit kiakadt a stúdióra, ugyanis a mozipremierrel egy időben érkezett a saját streaming platformjukra, a Disney+-ra is a film, ezzel pedig rengeteg pénzt bukott a színésznő, mivel hatalmas bónuszt kapott volna, ha összejön bizonyos mennyiségű mozis bevétel.

Minden jel arra utal, hogy Emma Stone és a Disney elásták a csatabárdot, ugyanis a hírek szerint hamarosan érkezik a Szörnyella folytatása.

Úgy tűnik, hogy Emma Stone mellett a rendező, és az egyik író, Tony McNamara is visszatérnek a Szörnyella 2-re, ami egyelőre még kérdéses, hogy mikor kerül bemutatásra – de az biztos, hogy sokan várják már, hiszen a visszajelzések alapján az első rész is eléggé bejött a közönségnek, és a kritikusoknak is egyaránt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás