promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézd meg mivel lepte meg a budapestiket Flo Rida az EFOTT-os fellépése előtt – videó
Borítókép:  MTI Fotó - Vasvári Tamás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Flo Rida a semmiből hozott össze egy extra bulit az egyik klubban.

Véget ért a 45. EFOTT, amit augusztus 11-e és 15-e között rendeztek meg a Velencei-tónál, Sukorón. A fesztiválnak a magyar sztárok mellett sikerült két külföldi előadót is lecsábítani: az egyik a mindig bulira kész Scooter csapata volt, míg a másik Flo Rida.

Tavaly minden készen állt, hogy fogadják utóbbit az EFOTT-on, de a járványhelyzet ismét közbeszólt. Az amerikai rappert több alkalommal jelölték Grammyre, idén pedig közreműködött az Eurovíziós dalfesztivál egyik számában is.

Flo Rida a szombati nagyszínpados bulija előtt szétnézett a fővárosban, és ellátogatott a Heaven Club Budapest-be. Itt a csapatával nem csak iszogattak, de tartottak egy rögtönzött fellépést is. Szóval a fővárosiak egy maroknyi csapata szintén láthatta élőben a rappert, és a hely nem hagyhatta ki, hogy ezt ne vegye videóra.

Az EFOTT teljesen rendben zajlott: a mentőknek a négynapos rendezvényen 41 esetben kellett segítséget nyújtaniuk jellemzően rosszullétek, kisebb sérülések miatt, rendkívüli esemény, életveszélyes eset azonban nem történt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás