promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Hasselhoff visszatért: még mindig menő, vagy már ciki a Knight Rider sztárja? – videó
Borítókép:  youtube.com/David Hasselhoff (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megjelent David Hasselhoff legújabb zenéje, a „Sweet Caroline”, ami igaz, hogy fülbemászó, de elég nehéz eldönteni, hogy ciki, vagy sem.

A Baywatch és a Knight Rider című kultikus sorozatok főszereplője, David Hasselhoff nemcsak színészként, hanem énekesként is több évtizede aktív, ráadásul a 2017-es Marvel-filmhez, A galaxis őrzői vol. 2.-höz is készített egy betétdalt. A világsztárról nehezen lehet eldönteni, hogy ciki, vagy menő, de bármi is legyen az igazság, emberek milliói imádják őt az eddigi munkái miatt.

David Hasselhoff most egy új dallal jelentkezett, aminek a címe „Sweet Caroline”. Ez egy 1969-es Neil Diamond szám modern, diszkós feldolgozása, amihez amúgy már az osztrákok sramlikirálya, DJ Ötzi is hozzányúlt 2009-ben, ráadásul kísértetiesen hasonló módon.

A szerzemény kifejezetten fülbemászó, de a zakatolós alap elég idejétmúlttá teszi, mintha legalább 15 éve a fiókban pihent volna, de valamiért csak most adták ki – ettől függetlenül szinte biztos, hogy David Hasselhoff rajongói odáig lesznek érte, hiszen a színész/énekes hozza a kötelezőt, és még a klip is egészen kellemes összességében a furcsa beállítások ellenére:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás