promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Take That egykori hidrogénszőke énekese - sármos férfivá érett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem csak a nők szívét, de a slágerlistákat is ostromolta a 90-es évek egyik legsikeresebb fiúbandája, a Take That.

Robbie Williams, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen és Gary Barlow, ők voltak a Take That, egy öttagú angol fiúegyüttes.

A banda a 90-es évek első felének egyik legsikeresebb együttese volt, mindaddig, míg Robbie Williams szólókarrierbe nem kezdett. Nem sokkal ezután a csapat is feloszlott. A rajongóknak azonban nem kellett örökre búcsút inteniük a srácoknak, hiszen 2006-ban újjáalakultak. Az ekkor készült hatodik albumuk a brit lemezeladás második leggyorsabban fogyó lemeze lett, a 2011-es turné során pedig rekordsebességgel fogytak el a jegyek.

Gary Barlow az egykor hidrogénszőke séróval hódító fiú sosem fordított hátat a zenének, ugyan az egykori Take That tagok közül senki nem lett olyan sikeres, mint Robbie Williams, de a rajongok Gary Barlowt is imádják. Sőt a zenei ipar is elismeri tehetségét,

néhány éve az X faktor mentora volt, és talán kevesen tudják, de Gary Barlow írta a Bébi úr 2. betétdalát.

Látva a fiúk 25 évvel ezelőtti fotóját, Barlow jól tette, hogy öregedett. Az elmúlt években a kisfiús ábrázatot egy érett férfi külsejére cserélte. Előjöttek a kis szarkalábak, a szakálla kicsit megőszült, de igazán jól áll neki.

Barlow esetében tényleg igaz az a mondás, hogy ez esetben a férfi olyan, mint a jó bor, korral érik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás