Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újabb nagy névvel bővült a John Wick 4. szereplőgárdája

Újabb nagy névvel bővült a John Wick 4. szereplőgárdája

Zene, Film & Kultúra

Újabb nagy névvel bővült a John Wick 4. szereplőgárdája

Zene, Film & Kultúra

Promotions 21:01

Június óta tartanak a forgatások, azóta pedig folyamatosan derülnek ki, mely színészek csatlakoztak a franchisehoz.

A tervek szerint 2022. május 27-én érkezik a mozikba a John Wick 4. nyilván ez függ attól, hogy a beharangozott koronavírus-járvány újabb hulláma mennyire befolyásolja vagy húzza keresztbe a filmkészítők elképzeléseit.

Mindenesetre a franchise legújabb részének forgatásai június végén megkezdődtek és habár a sztoriról nem sokat tudni, folyamatosan érkeznek hírek a film háza tájáról. Újabb és újabb színészek csatlakozását jelentik be.  Az elmúlt hónapokban olyan színészek csatlakoztak Keanu Reeves mellé- aki természetesen továbbra is megformálja a főszereplőt-, mint Donnie Yen, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Marko Zaror illetve Bill Skarsgard, illetve visszatérőként láthatjuk majd a vásznon Laurence Fishburnet, Lance Reddicket és Ian McShanet is.

Most pedig egy újabb nagy névvel bővült a szereplőgárda. A színész olyan filmekben játszott eddig mint a Csillagközi Invázió vagy A remény rabjai, de például a Dexter-sorozat legújabb évadában is feltűnik.

A rendező Chad Stahelski aki az előző filmeket is jegyzi a színész érkezése kapcsán azt mondta:

Clancy Brown rajongója vagyok, mióta csak az eszemet tudom. Megtiszteltetés ebben a projektben tudni őt. Tökéletes kiegészítője lesz John Wick világának!

 

Borítókép: Profimedia