promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dexter visszatér: új évadot kap mindenki kedvenc sorozatgyilkosa
Borítókép:  Dexter szerepében Michael C. Hall / via origo.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas hírt kaptak a Dexter című sorozat rajongói, ugyanis több mint hét év után új epizódok készülnek, ráadásul Michael C. Hall is megint látható lesz a zseniális szerepben.

2006 és 2013 között futott a Showtime-on a Dexter, ami egy olyan sorozatgyilkosról szól, aki csak a rossz embereket öli meg. Michael C. Hall felejthetetlen alakítása, az egyedi főhős, és az izgalmas történet miatt a televíziózás egyik legsikeresebb sorozata lett, aminek a fináléja sajnos eléggé megosztotta a nézőket, akik most örülhetnek, hiszen hihetetlen dologról számolt be a Deadline.

Az utóbbi évek reménytelennek tűnő pletykái után végre hivatalossá vált, hogy Dexter visszatér, ugyanis a Showtime berendelt egy 10 részes, különleges évadot, amiben ismét Michael C. Hall testesíti meg a címszereplőt, és a sorozat eredeti készítője, Clyde Phillips fogja vezényelni a munkálatokat.

A csatorna elárulta, hogy már jó ideje szerették volna elkészíteni a folytatást, csak a megfelelő ötletre vártak, aminek a kedvéért érdemes újra elővenni ezt a népszerű figurát. Most eljött az idő, hiszen az alkotók kitaláltak valamit, ami mindenki szerint nagyon ütős lesz, emiatt pedig már alig várják a forgatást, ami jelen állás szerint jövő tavasszal esedékes, ráadásul a bemutató dátumát is belőtték 2021 őszére.

Tény, hogy annak idején az utolsó, nyolcadik szezon vége elég nagy csalódást okozott a rajongóknak, és talán pontosan emiatt jó ötlet visszahozni Dextert, hiszen így talán kaphatunk egy méltó, kielégítő lezárást. És mivel manapság rengeteg jó sorozat van, így biztosan tudják a készítők is, hogy nem lehet akármivel kiszúrni a szemünket, szóval izgatottan várhatjuk, hogy mivel lepnek meg minket nagyjából egy év múlva.

Itt lehet megtekinteni a Showtime hangulatos bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás