promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzasztó hírt kaptak a Vodafone-osok
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerencsére van megoldás a problémára.

A Vodafone Magyarország ügyfelei augusztus 10-től nem érik el az RTL Klubhoz kapcsolódó teletext jelét – értesült a Media1 a Telext Europe Facebook-oldal szerkesztőjétől.

Az RTL Klub műsoraihoz kapcsolódó feliratozást eddig a csatornához tartozó teletext 888. oldalán tudták bekapcsolni a siket és nagyothalló nézők, de most, hogy ez a lehetőség megszűnt a Vodafone ügyfelei számára, feliratozás nélkül nagyon sokan kevesebb hírhez, információhoz, szórakozáshoz juthatnak így.

A Media1 azt írja, hogy a Vodafone kínálatából kikerült az RTL Klub SD adása és csak a HD maradt meg, ahhoz viszont nem tartozik teletext. A portál a Vodafone Magyarország sajtóosztályától azt a tájékoztatást kapta az üggyel kapcsolatban, hogy

jelenleg egy átállás zajlik náluk, és azon tévécsatornákat, amelyekből az SD mellett már elérhető HD változat is, már csak a jobbat, tehát a HD minőségűt fogja továbbítani az ügyfelei számára. Mivel a Vodafone mindig a legjobbat és a legkorszerűbbet akarja nyújtani az ügyfelei számára, az RTL Klub SD változata kikerült a Vodafone kábeltévés csatornakiosztásából.

A Vodafone Magyarország sajtóosztálya emellett hozzátette, hogy mindazok, akik eddig az RTL Klub műsorait a teletexten keresztül elérhető felirattal nézték, ezután sem maradnak felirat nélkül: számukra a Vodafone médiaboxokon keresztül elérhető feliratozás beállítását és használatát javasolja a szolgáltató.

A feliratozási szolgáltatásról a távközlési vállalat ügyfélszolgálatán kaphatunk tájékoztatást, de a Vodafone TV kézikönyvében is találunk erről információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás