promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelepleződött a TV2 nagy terve
Borítókép:  Media1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 fontos mérföldkőnek szánja, de lehet, hogy nem is olyan jó ötlet.

Új heti sorozaton dolgozik a TV2 Csoport - tudta meg a SorozatWiki. A portál információi szerint a tévétársaság a spanyol El Chiringuito de Pepe, nemzetközi címén Pepe's Bar (magyarul: Pepe bárja) hazai adaptációján munkálkodnak már nagyjából egy éve. A sorozatot az IKO Műsorgyártó készíti majd, az első részeket várhatóan 2022-ben láthatjuk majd a TV2-n.

Az eredeti széria 2014 és 2016 között futott Spanyolországban, melynek két főszereplője Pepe Leal, egy gyengén futó tengerparti étterem tulajdonosa, és Sergi Roca, egy 12 Michelin-csillaggal kitüntetett séf. A történet szerint mikor Sergi rájön, hogy Pepe az apja, megígéri, hogy segít neki az étterme felfuttatásában, de nem árulja el neki, hogy ő a fia. Serginek alkalmazkodnia kell a sajátjától teljesen eltérő főzési stílushoz és foglalkoznia kell új társaival, aki a testvére, az unokatestvére, és az asszisztense.

A portál megkereste a TV2 Csoportot, akik megerősítették a hírt.

„2019 év végén figyeltünk fel a Pepe’s Bar című sorozatra és a 2020-as Miami Natpe vásáron már előrehaladott tárgyalásokat folytattunk. Az elmúlt másfél évben a magyar adaptáció megvalósítása zajlott és annyit még elmondhatunk, hogy a TV2 fikciós sorozatgyártásnak fontos mérföldköve lesz”

– válaszolta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Hogy mit látott a TV2 ebben a sorozatban, az ebből a rövid nyilatkozatból nem derül ki, de tekintve az eredeti történet vázát, a magyar verzió ugyancsak a Balatonnál fog játszódni.

Hogy mennyire fog bejönni a TV2 számítása, és valóban fontos mérföldkő lesz-e ez a sorozat a TV2 fikciós sorozatgyártásának, az majd 2022-ben kiderül, de ne felejtsük el, hogy a TV2-nek csak minden harmadik próbálkozása szokott bejönni. Erre gyönyörű példa a Mintaapák, mint a TV2 elmúlt éveinek legsikeresebb sorozata, mellette pedig a Doktor Balaton, amit éppen most száműztek későbbi időpontba, mert a vártnál jóval gyengébb nézettséget produkál, és a Bödörék, ami az első része után megbukott, és amellyel kapcsolatban a TV2 korábban azt állította, hogy eredetileg is csak egy 6 részes minisorozatnak készült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás