promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a szája: kirakják a sorozatból a Tiltott gyümölcs sztárját?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ősszel érkezik a török szappanopera 5. évada, és Sevval Sam óriási kommunikációs bakit vétett.

A nyár a sztárok számára is a gondtalan vakációzás ideje. Nemrég például (a török sorozatok kedvelőinek nagy örömére) a színész-énekesnőnő Sevval Sam került a kamerák kereszttüzébe, amint éppen a török riviérának nevezett Bodrum tengerpartján lubickolt.

A 47 éves fekete hajú szépség idehaza a Tiltott gyümölcs című sorozatból lehet ismerős sokak számára. A szériát 2018-ban tűzték műsorra, azóta 110 részt forgattak le, és 2021 szeptemberében már az 5. évad kezdődik el Törökországban.

Sevval Sam egy bodrumi hotelben szállt meg, másnap pedig hosszú időt töltött a vízparton. Fekete fürdőruhában tárta a rajongók elé formás alakját, és látszólag semmitől sem zavartatva mobilozott, illetve beszélgetett barátaival.

Játékosan kavicsokat is dobált néhány fiatal lányka felé, vagyis tényleg felszabadultan élvezte a pihenést. A török sajtó szerint egy koncertre érkezett a városba, és nem sokkal később tért vissza Isztambulba.

Sevval Sam nemrég egyébként kisebb botrányt okozott egy megjegyzésével a közösségi médiában. Az erdőtüzek kapcsán szólalt meg az Instagramon, és azt írta, hogy Törökország ugyan nem szokott segítséget kérni másoktól, de most alighanem elérkezett ennek is az ideje.

„Nincs más választásunk, mint a világ segítségét kérni ebben a szörnyű katasztrófában. A rövidlátó emberek képtelenek kezelni a helyzetet, elviselhetetlen, ahogy néhány rosszindulatú személy megpróbálja elpusztítani a bolygót, mint a rákos sejtek!”

Ez akár komoly politikai állásfoglalásnak is tekinthető, amit a Tiltott gyümölcs producerei nem néztek jó szemmel. Állítólag az is megfordult a fejükben, hogy kirakják a sorozatból, de ezt a lépést alighanem csak akkor húzzák meg, ha a botrány hullámai másként nem csitulnak el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás