Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lebukott a csaló! Király Linda fotóival randalíroznak a Tinderen

Lebukott a csaló! Király Linda fotóival randalíroznak a Tinderen

Zene, Film & Kultúra

Lebukott a csaló! Király Linda fotóival randalíroznak a Tinderen

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:18

A hamis profil szerint a 38 éves énekesnő nemrég aktiválta magát a párkereső oldalon.

A New Yorkban született, magyar származású énekesnő már több mint két éve szingli, de nem bánja. Már sokszor nyilatkozott arról, hogy nem szeretne erőlteti egy új párkapcsolatot, ugyanakkor azért nyitott szemmel jár és éli az életét, mert sosem tudni, hol jön vele szembe a szerelem. 

Mindezekkel némileg ellentmond a tény, hogy nemrég megjelent egy friss profil a Tinderen, Linda nevével és képeivel. Csakhogy ez a társkereső profil hamis. 

„Tartom magam korábbi álláspontomhoz, nem regisztrálok társkeresőkre, mert régimódi ember vagyok. Általában klasszikus módon találkozom a párjaimmal: ismerősön vagy munkán keresztül. Egyébként úgy sejtem, hogy az Insta-oldalamról vehették le ezeket a fotókat” 

– nyilatkozta az énekesnő a Blikknek.

„Nagyon családcentrikus ember vagyok, klasszikus nő, aki szereti kiszolgálni a kedvesét. Hiába van koncertem, én ugyanúgy odateszem elé a vacsorát"

– mondta még korábban a a Blikknek Linda, aki elmondása szerint jelenleg még elég messze van egy komoly párkapcsolattól, ugyanakkor szeretné megtalálni azt a férfit, akivel családot alapíthat, csakhogy semmiképpen sem a Tinderen.

Borítókép: Profimedia