promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szenvedéstől az újrakezdésig – Király Linda a nehézségeiről mesélt
Borítókép:  youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Király Lindának nem volt könnyű éve. Szakított barátjával és gyomorszűkítő műtétet esett. Az énekesnő élete újrakezdéséről mesélt.

Király Linda idei éve bővelkedett nehézségekben, feladatokban. Az énekesnő sok mindent átértékelt, újrakezdte az életét. Minderről őszintén mesélt a NőComment! című műsorban.

Király Linda 2019-ben szakított barátjával, ami nagyon megviselte, de talán ennél is komolyabb döntés volt, hogy gyomorszűkítő műtétre vállalkozott. Azt is elmondta, miért volt erre szükség.

„Évekig éheztettem magam. Képes voltam hat hétig léböjtözni, miközben napi tíz kilométert gyalogoltam, és mégis a végén három kilóval többet nyomtam a mérlegen. Állandóan fájdalmaim voltak, öt-hat éven keresztül fizikailag is nehéz volt színpadra lépni, a lábamon néha olyan ödémák voltak, hogy menni alig bírtam. Persze emiattlelkileg is össze voltam törve, mert hiába szedtem a gyógyszereket a pajzsmirigy-problémámra, hiába kerestük a megoldást, hogy újra a régi lehessek, nem használt semmi, én pedig így nem voltam boldog"

– mondta a Blikk szerint az énekesnő, aki egyúttal úgy fogalmazott, lenulláztam magát,  egyben újrakezdte az életét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás