promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Bohém rapszódia folytatása? – Csúnyán elszólta magát a Queen gitárosa!
Borítókép:  Freddie Mercury szerepében Rami Malek / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brian May igazán örömteli információt osztott meg a Queen-rajongókkal, ugyanis könnyen lehet, hogy hamarosan érkezik a Bohém rapszódia folytatása.

2018-ban film készült a Queenről, amiben nem csupán a legendás banda történetét ismerhettük meg, de az 1991-ben elhunyt Freddie Mercury kalandos, helyenként szomorú életébe is betekintést nyerhettünk. Az alkotás gigantikus siker lett, hiszen világszerte több mint 911 millió dollárt hozott a mozikban, ráadásul elindította a zenés életrajzi művek hullámját is.

A Bohém rapszódia bemutatója után rögtön felmerült a pletyka, hogy jön a folytatás, de ezt sokak bánatára akkoriban hamar lecsapták a zenekar tagjai – most viszont úgy tűnik, hogy meggondolták magukat, ugyanis a csapat gitárosa, Brian May nagyon izgalmas dolgot árult el egy kérdezz-felelek során.

„Jelenleg is foglalkozunk vele [a folytatással]. Igen, van pár ötlet. Nehéz lesz követni az előzőt, mivel egyikünk se gondolta volna, hogy mekkora siker lesz. Beleraktuk a szívünket, lelkünket, és még így se számítottunk ekkora sikerre, hiszen még az Elfújta a szél című filmet is túlszárnyalta. De igen, azon gondolkodunk, hogy talán elkészül [a folytatás], de muszáj lesz találnunk egy nagyon jó forgatókönyvet. Időbe fog telni, mire kitaláljuk”

mondta Brian May.

Az biztos, a közönség vevő lenne a Bohém rapszódia folytatására, főleg, ha ismét Rami Malek alakítja majd benne Freddie Mercuryt, hiszen ő annyira fantasztikus volt a szerepben, hogy még Oscar-díjat is kapott a munkájáért.

Az évtizedek alatt rengeteg olyan dolog történt a Queennel, amit érdemes lenne elmesélni egy újabb filmben, szóval reménykedhetünk benne, hogy a közeljövőben elkészül a második rész, ami tovább árnyalja a zenekart, és Freddie Mercuryt – és talán a kicsit durvább dolgokba is beavat minket, hiszen a legnagyobb rajongók leginkább ezt hiányolták a három évvel ezelőtti műből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás