promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Star Wars-filmek Kylo Renje lesz az új Rambo?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Quentin Tarantino szívesen készítene egy új Rambo-filmet, aminek főszerepére Adam Drivert akarná.

Az 1982-es Rambo - Első vér egy igazi kultfilm, amelyet nem csupán a Stallone-rajongók imádnak. Ted Kotcheff alkotása David Morrell 1972-ben kiadott, azonos című regénye alapján készült, melyben Sylvester Stallone alakítja a címszereplő vietnámi veteránt, aki ezt követően még négy folytatásban bújt a karakter bőrébe. Legutóbb a 2019-ben bemutatott Utolsó vér-ben, ami az akció-saga leggyengébb darabja lett.

Stallone korábban azt mondta, hogy ő már soha többet nem tér vissza a szerepben, és ha készülne is Rambo-film a jövőben, az maximum egy előzmény-alkotás lehetne.

Quentin Tarantino nemrég a The Big Picture podcastsorozat vendége volt, amelyben természetesen szóba került a mindenkit foglalkoztató kérdés, hogy milyen filmmel fejezi be rendezői pályafutását. Ugyan erre a kérdésre még mindig nem adott kielégítő választ, de azt elárulta, hogy szerinte melyik lenne az az alapanyag, amiből biztosan jó film születne.

„Ha egy jó filmet akarnék csinálni, és tutira akarnék menni vele, akkor David Morrell regényét venném elő, és ezt adaptálnám. Nem maga a film lenne az alap, hanem maga a regény. És Kurt Russell játszaná benne a seriffet, Rambo pedig Adam Driver lenne”

- fogalmazott a rendező.

Adam Drivert sokan csak a Star Wars-filmek Kylo Renjeként ismerik, pedig számos filmben nyújtott már kiemelkedő alakítást, például a Paterson-ban, a Csuklyások - BlacKkKlansman-ben, vagy a Házassági történet-ben. Nemsokára pedig Ridley Scott produkcióiban láthatjuk, Az utolsó párbaj-ban, és a House of Gucci-ban. De hogy valaha is a fiatal John Rambo bőrébe bújjon, arra nem sok esélyt látunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás