Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki most: Brutálisan kigyúrta magát az Egyről a kettőre nagymenője, Sasha Mitchell

Így néz ki most: Brutálisan kigyúrta magát az Egyről a kettőre nagymenője, Sasha Mitchell

Zene, Film & Kultúra

Így néz ki most: Brutálisan kigyúrta magát az Egyről a kettőre nagymenője, Sasha Mitchell

Zene, Film & Kultúra

Promotions 05:05

Számtalan filmben szerepelt, de igazán az Egyről a kettőre sorozatban játszott hülye gyerek szerep után robbant be igazán a köztudatba, amelyre a Kikcboxer filmek még inkább ráerősítettek.

Sasha Mitchell volt az a srác, akiért a ’90-es években rajongtak a lányok, fiatal, pimasz mosolyú, jóképű fiú volt. Ez utóbbit pedig kis is használta, 15 éves korában a Calvin Klein modellje lett.

A most 54 éves Sasha azonban nem érte be csupán a szépfiú imidzsel, színészkedni kezdett és nem is akármilyen sorozatban debütált. Ő volt a Dallasban Jockey Ewing eltitkolt fia, innen pedig egyenes út vezetett a hírnévhez. Nagyjából egyidőben kezdett játszani az Egyről a kettőre sorozatban egyebek mellett Patrick Duffy oldalán és forgatta a Kickboxert. Előbbiben egy egyszerű hülyegyereket játszott, míg utóbbiban egy igazán belevaló, harcost. Ezek a különféle szerepek bebizonyították, hogy Sasha Mitchell milyen sokrétű színészi tehetség.

Karrierjének azonban nem tettek jót a magánéleti viharok.

1996-ban elítélték terhes felesége bántalmazásáért, ám óvadék ellenében szabadlábra bocsátották.

Ezt követően feltűnt még kisebb szerepekben, például a JAG-Becsületbeli ügyek című sorozatban, illetve a Vészhelyzetben, de igazán nagy sikereket már nem ért el. Legutoljára 2019-ben az Amit nem akarsz tudni a szüleidről című amerikai vígjátékban tűnt fel.

Az utóbbi években elég nagy hangsúlyt fektet a testére, brutálisan kigyúrta magát és marconább külsőre váltott, és Instagram oldala alapján az építőiparban tevékenykedik.

Legnagyobb szerepei óta hiába telt el közel 30 év, Sasha Mitchell még mindig eszméletlenül néz ki, annyi történt, hogy a jófiús mosolyát lecserélte, de nekünk bejön ez a „vadállatias” külső.

Borítókép: Profimedia