promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet - Így néz ki most A nevem Earl nagyágyúja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brutális átalakuláson ment keresztül Ethan Suplee amerikai színész, akit talán a legtöbben A nevem Earl című sorozatból ismernek, de olyan nagy Hollywoodi mozikban is játszott, mint A Wall Street farkasai vagy az Amerikai história X.

Szinte rá sem lehet ismerni az amerikai színészre, annyira durván megváltozott. Ha eszünkbe jut Ethan Suplee neve, akkor tuti, hogy egy túlsúlyos balféket látunk magunk előtt.

A nevem Earl sztárja világ életében súlyproblémákkal küzdött és szerepei is erre a tulajdonságára épültek, így nem tudjuk filmes karrierjének mennyire tesz be ez a nagy átalakulás.

Saját bevallása szerint 

egy családi tragédia miatt kényszeres zugevővé vált, így a túlsúlytól szinte egész életében, gyerekkora óta szenvedett.

Ám 43 éves korára úgy döntött, hogy a zsírpárnákat izmokra cseréli. Ugyan a színész 2011 óta folyamatosan fogyott és 90 kilótól szabadult meg, de az elmúlt egy évben olyan szinten kipattintotta magát, hogy csak pislogunk.

Így is brutálisan fest, de még közel sem érte el a célját. Instagram oldalán mutatta meg jelenlegi állapotát, ám célul tűzte ki, hogy az év végére hasizmai is előbukkanjanak.

A színész elárulta, az motiválja abban, hogy ne adja fel és lemenjen mindennap az edzőterembe, hogy

csak egy kicsit legyen jobb, mint tegnap és sokszor eszébe jut gyerek énje is, aki annyira zavarba jött a testétől, hogy elfelejtett élni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás