promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mozikban a világ legnépszerűbb K-pop bandájának története - 5 éves a Blackpink
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Négy lány, akik a semmiből indultak és egy csapásra a világ legnépszerűbb lánybandájában zenélnek. A Blackpink műfajának kiemelkedő képviselője.

A világpremierrel egy időben érkezik a hazai mozikba augusztus 4-én és 8-án a K-pop világsztár Blackpink együttes koncertfilmje. A toplistás dél-koreai lánybanda idén ünnepli megalakulásának 5. évfordulóját.

A Blackpink jelenleg a legnépszerűbb lánybanda a világon, a BTS fiúbandával ők képviselik a koreai popzene csúcsát, amely egyre népszerűbb világszerte. A filmszínházakba kerülő alkotás Jisoo, Jennie, Rosé és Lisa világraszóló sikertörténetét dolgozza fel. A filmben a turnék és koncertek látványos felvételei mellett betekinthetünk a kulisszák mögé is, bepillantást nyújtanak a szupersztárrá válásuk kihívásokkal teli történetébe.

Forrás: Profimedia

A csapat egyébként 2016. augusztus 8-án debütált, és az elmúlt 5 évben számos Guiness rekordot döntöttek meg.

Ők rendelkeznek a legtöbb feliratkozóval a női zenekarok közül a Youtube és a Spotify oldalakon, legnézettebb videóik nézettsége bőven meghaladja az 1 milliárdot, de 2020 őszén megjelent lemezükre is néhány óra leforgása alatt több mint egymillió előrendelés érkezett.

Szóval a lányok tényleg nagyban játszanak. Ha érdekel a Blackpink sztárrá válásának története, íme egy kis ízelítő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás