promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen, amikor a BTS a Coldplay egyik legjobb számát énekli, ráadásul élőben – videó
Borítókép:  BTS / via grammy.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész világot meghódította már a BTS nevű K-pop banda, akik most az MTV Unplugged keretein belül előadták a Coldplay egyik legnépszerűbb slágerét, a végeredmény pedig kifejezetten meglepő.

2013-ban született meg a BTS nevű, hét tagból álló K-pop együttes, ami az utóbbi években elképesztő sikereket ért el, és ma már a világ egyik legmeghatározóbb, legkedveltebb csapatának számít. A hűséges rajongók imádják a banda tagjait, akik dalaikkal folyamatosan meghódítják a slágerlistákat, most pedig pályafutásuk eddigi talán legnagyobb megtiszteltetésében volt részük.

Február 23-án a BTS volt az MTV Unplugged vendége, ezzel pedig olyan ikonok nyomdokaiba lépett a formáció, mint például Elton John, Paul McCartney, Sting, Bob Dylan vagy George Michael. A srácok élőben léptek fel, és rendesen meglepték a közönséget azzal, hogy előadták a Coldplay „Fix You” című, gyönyörű dalát, ami a zenekar egyik legnehezebben énekelhető szerzeményének számít.

Az biztos, hogy elég bátor húzás volt a részükről, de szerencsére nem okoztak csalódást a közönségnek, ugyanis remek munkát végeztek. Itt lehet meghallgatni a BTS „Fix You” feldolgozását, a teljes fellépés pedig Magyarországon ma este, 21:05-kor lesz látható az MTV-n:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás