promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamarosan kiderülhet, milyen állapotban van Michael Schumacher
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Netflix új sorozatában valószínűleg szenzációs friss információk is elhangzanak majd.

A hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és azóta semmi bizonyosat nem lehet tudni az egészségi állapotáról. A család hallgatási fogadalma éppúgy érthető, mint a rajongók, a nagyközönség érdeklődése az 52 éves sztársportoló iránt.

Az Express éppen ezért szedte össze a közelmúltban, mit is lehet tudni a német expilótáról, és a lap néhány kevésbé ismert információt is közölt. Egy biztos: ha Schumi kielégítő állapotban volna, és maga dönthetne a sorsáról, már rég a nyilvánosság elé lépett volna.

A Netflix mindenesetre szeptember 15-től Schumacher címmel műsorra tűz egy sorozatot, és a streaming szolgáltatót ismerve abban biztosan elhangzik majd jó néhány, eddig még nem ismert, de hiteles tény a világbajnok állapotáról.

A versenyző hat hónapig volt kómában, ez pedig bőven elegendő idő ahhoz, hogy maradandó károsodásokat szenvedjen. A családja nem sajnálja a pénzt a legjobb szakemberekre (pár éve úgy hírlett, 15 orvosból és ápolóból álló személyzet figyeli állandóan), de úgy tűnik, hogy Schumi egyelőre mozgásképtelen, kerekes székben él, és képtelen a bonyolultabb kommunikációra.

2019-ben Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke arról beszélt, hogy szép javulás állt be a német állapotában, és gyakran nézik együtt az F1-es versenyeket, mindez azonban inkább terelésnek tartható, semmint biztató hírnek.

A francia idegsebész Erich Riederer tavaly sokkal keményebben fogalmazott:

„Azt hiszem, vegetatív állapotban van, ami azt jelenti, hogy éber, de nem különösebben reagál a környezetére. Lélegzik, ver a szíve, talán ülni is képes, sőt segítséggel néhány lépést is meg tud tenni, de semmi több.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás