promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan kemény választ kapott Scarlett Johansson azért, mert beperelte a Disney-t a Fekete özvegy kapcsán!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Johansson azt állította, hogy a Fekete özvegy egyidejű megjelenésével megszegték a szerződésüket a Disney Plusnál és a mozikban, ezért beperelte a mikiegeres céget.

 

 

A színésznő keresetében azt állítja, hogy a filmért kapott díjazása "nagyrészt" a Fekete özvegy kasszasikerén alapul, és "azon az ígéreten a Marveltől, hogy a film pusztán a mozikban jelenik meg"  - írja a theGeek.

A kereset így folytatódik: 

"A Disney tisztában volt ezzel az ígérettel, de utasította a Marvelt, hogy szegje meg az ígéretét, és helyette a Disney + streaming szolgáltatáson tegye közzé a filmet ugyanazon a napon, mint amikor a film a mozikban is megjelent".

Johanssonnak válaszul a Disney közleményt adott ki, amelyben ez áll:

"Ennek a beadványnak nincs létjogosultsága. A per különösen szomorú és aggasztó abban, hogy érzéketlenül figyelmen kívül hagyja a Covid-19 világjárvány szörnyű és folyamatos globális hatásait. A Disney teljes mértékben betartotta Johansson kisasszony szerződését, és azáltal, hogy a Fekete özvegyet a Disney +-on Premier Access-rel adták ki, Johansson kisasszonynak lehetősége van arra, hogy az eddig kapott 20 millió dolláron felül kártérítést kapjon."

Johansson viszont a perében azt állítja, hogy a Disney "szándékosan megszegte a Marvel szerződését", hogy megakadályozza őt abban, hogy "teljes mértékben kihasználja a megállapodását". Világszerte rengetegen támogatták a színésznőt döntésében, hogy fellépjen a stúdió ellen - újságírók, rajongók egyaránt.

(theGeek)

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás