promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lady Gaga egy gyilkos "fekete özvegy" lesz az új filmjében! Csak kicsit másképpen...
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lady Gaga a megtörtént tragikus esemény alapján játszódó filmben egy gyilkos feleséget alakít.

Lady Gaga a napokban sokat beszélt új filmje – a House of Gucci – izgalmasabbnál izgalmasabb részleteiről. A film egy 2001-es regény filmadaptációja, melyet nem más, mint a rendezőlegenda: Ridley Scott vitt vászonra. 

A sztori Maurizio Gucci (a Star Wars-os Adam Driver alakítja) – és neje: Patrizia Reggiani viharos kapcsolatáról szól, illetve annak drámai befejezéséről. Nincs itt semmi romantika kérem: ez a film egy kőkemény filmdráma. Ahogy azt már a valós események és a trailerek alapján is tudjuk: a film azt meséli el, ahogy Mauriziót – a divatvilág egyik legnagyobb cézárját – megölik benne, Patrizia – akit mindenki „Fekete Özvegyként” emleget – pedig nem más, mint maga a gyilkos.

A trailer alapján nagyon izgalmas és és dinamikus moziélményre számíthatunk, Lady Gaga ismét teljesen átalakul a szerephez, remekül hozza az olasz divatbirodalom úrnőjének figuráját. Ezt részben annak is köszönheti, hogy a kor divátjának és stílusának megfelelő jelmezt és sminket kapott.

A filmben más világsztárok is szerepelnek majd: Salma Hayek, Jared Leto, Al Pacino és Jeremy Irons. A House of Guccit várhatóan az év végén kerül majd a moziba, az amerikai bemutató dátuma: 2021. november 24.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás