Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Harry hercegen röhög a fél világ, csúnyán betalálták őt és az egész a királyi családot is

Harry hercegen röhög a fél világ, csúnyán betalálták őt és az egész a királyi családot is

Zene, Film & Kultúra

Harry hercegen röhög a fél világ, csúnyán betalálták őt és az egész a királyi családot is

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:52

A brit királyi család olyannyira "népszerű", hogy még ezt is megéltük. Animációs sorozat regél a família ügyes-bajos dolgairól, a gúny és a paródia sem áll távol a szériától. Sőt!

A Family Guyt alkotó filmesek olyan sorozatot készítettek, ahol a cselekmények és a humor középpontjában Meghan Markle és Harry áll, főleg őket gúnyolják ki az alkotók, de II. Erzsébet és a család többi tagja is kap egy-két ízes megjegyzést, és fura szituációt is. Valószínűleg elkerülhetetlen volt már egy animációs mű a család életéről, mivel ez az egyik legjobb formátum, ahol jól működhet az abszurd humor és a szarkazmus.

A brit királyi család elmúlt pár éve pedig tényleg olyan volt, mintha az abszurdot jól értő forgatókönyvírók írták volna a család történetét.

A valósághoz pedig csak pár finoman odaillesztet részlet kellett, hogy ebből egy érdekes széria legyen. Az HBO Max pedig gondolt egyet, és megcsinálta, az első részt bemutatója pedig éppen pár napja volt. Az alapötlet amúgy a nagy közösségi hájpból jött, hiszen a Family Guyt is író Gary Janetti alkotta meg a sorozatot,

aki az Isntagram oldalán gyakran osztott meg a királyi családot komikus helyzetekben ábrázoló montázsokat. Ezek pedig rövid időn belül nagyon népszerűek lettek.

A The Prince című sorozat amúgy már korábban debütált volna, de Fülöp herceg halála miatt tolták a bemutatkozást. Most azonban megérkezett, és két lábbal rúgta be az ajtót, többek között Harry már a legelájén nevetség tárgya lesz, amikor nagyon elkezd csodálkozni azon, hogy az USÁ-ba költözésük után sajnos nem palotában, hanem csupán egy házban fognak lakni.

És hogy ezen mi a poén? Az, hogy Meghan és Harry egy olyan birtokot és házat vásároltak Kaliforniában, ami simán felér egy kacsalábon forgó palotával, sőt, valószínűleg még annál is jobb:

(via Life.hu)

Borítókép: Profimedia