promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas elismerésben részesült az AWS fiatalon elhunyt énekese
Borítókép:  Siklósi Örs / facebook.com/Artisjus (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Posztumusz Junior Artisjus-díjat kapott Siklósi Örs, az AWS zenekar mindössze 29 évesen elhunyt frontembere.

Februárban az egész országot megrendítette, mikor kiderült, hogy meghalt az AWS énekese, Siklósi Örs. A népszerű zenész csupán 29 éves volt, és a mai napig gyászolják őt a rajongók, szerettei, illetve a szakmabeliek is, ugyanis már ilyen fiatalon akkora nyomot hagyott maga után, amire csak kevesen képesek – nem csoda, hogy most egy különleges díjjal jutalmazták.

„A harminc évnél fiatalabb könnyűzenei alkotók közül idén egyetlen elismerést adtak át. Posztumusz Junior Artisjus-díjat kapott a megrendítően fiatalon elhunyt Siklósi Örs, az AWS zenekar frontembere”

– közölte az Artisjus.

Az egyesület egy egészen megható videót is mellékelt a bejelentéshez, amiben a zenekar tagjai visszaemlékeznek elhunyt barátjukra, és arra, hogy milyen volt együtt dolgozni vele. Siklósi Örs, és az AWS életútja is bemutatásra kerül röviden a banda fontosabb pillanatait felvonultatva, és természetesen az Euróvíziós Dalfesztiválón való szereplésükből is látható egy kis részlet, mikor a „Viszlát nyár” című slágerüket adták elő nemzetközi nézők millióinak.

Itt lehet megtekinteni az Artisjus videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás