promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt, hogy mi kerül az AWS frontemberének sírkövére
Borítókép:  MTI/Bodnár Boglárka
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Siklósi Örsnek hamarosan a sírköve is elkészül majd.

Az AWS zenekar már a következő nap nyilvánosságra hozta, hogy február ötödikén a frontemberük, Siklósi Örs 29 éves korában elhunyt. A fiatal zenész leukémiás volt.

Örs bízott a felépülésében – gyakorlatilag gyógyultnak érezte magát, és tavaly karácsony előtt hazaengedték a kórházból. A zenész vissza akart térni, készen volt a szólólemeze, és az AWS új dalain is elkezdett dolgozni.

A frontember később elkapott egy fertőzést, de ennek az orvosi részleteit nem hozták nyilvánosságra. Örs temetése február 24-én volt Budakeszin. A zenekar menedzsere és jóbarátja, Marosi Nikolett nyilatkozott is a Blikknek, hogy miért itt helyezték örök nyugalomra a zenészt.

„Itt nőtt fel, ide járt iskolába, itt alapították az AWS-t és ide is szeretett volna visszaköltözni idősebb korában. Nagyon szerette ezt a várost. A sírkövére Örs szinte bármilyen dalszövegéből lehetne idézni, rengeteg nagy igazságot fogalmazott meg az évek alatt. Ez csak később készül majd el”

– mondta a menedzser, aki még nem osztotta meg, hogy milyen idézet lesz a síremléken.

Mivel Örs szeptemberben született, ezért akkorra egy nagyszabású emlékkoncertet készülnek adni a tiszteletére a Budapest Parkban. Erről majd később fognak információkat csepegtetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás