promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most -  elképesztően gyönyörű volt Cher a plasztikai műtétek előtt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cher is azoknak a táborát gyarapítja, akik egyszerűen nem tudnak megbarátkozni az idő múlásával. Az énekesnő olyannyira a botox rabja lett, hogy fiatalkori képét látva döbbenetes a változás.

Május 20-án ünnepelte 75. születésnapját Cher, eredeti nevén Cherilyn Sarkisian Lapierre, aki tagadhatatlanul minden idők egyik legsikeresebb énekesnője. Kortalan dívaként tündököl olyan díjakkal a zsebében, mint az Oscar-, Golden Globe-, és Grammy-díj.

Már tinédzser korában hírnévre vágyott, így 16 évesen ott hagyott csapot-papot és neki indult a nagyvilágnak. Színészetet tanult, majd kisebb bárokban táncolt. Így ismerkedett meg későbbi férjével és zenész társával, Sonny Bonóval. A páros először éjszakai lokálokban énekelt, majd az I Got You Babe című dallal egy csapásra berobbantak a köztudatba.

Majd szétváltak útjaik, de Cher csillaga fényesen ragyogott tovább. A plasztikázás útjára a ’90-es évekbe lépett.

Az énekesnő sosem volt megelégedve külsejével és az idő múlása valószínűleg ezt tovább erősítette. Számos beavatkozást végeztek az arcán, de ezt sosem tagadta.

A „popzene istennője”, több mint 100 millió albumot adott el világszerte. Ő az egyetlen Madonna mellett, akit kétszer is Európa vezető énekesének választottak.

Legutolsó lemeze 2013-ban jelent meg, de turnézni folyamatosan jár. A koronvírus neki is betett, de 2019-ben szinte bejárta egész Amerikát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás