promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon kiakadtak az állatvédők az új Jackass-film előzetesén
Borítókép:  Mindörökké Jackass / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Mindörökké Jackass című film őrült előzetese, ami olyan durva lett, hogy rögtön feldühítette az állatvédőket.

Hamarosan visszatér a legendás Jackass csapata, hogy ismét megbotránkoztassák az embereket pár elvetemült, helyenként gusztustalan mutatvánnyal, de van egy rossz hírünk is a rajongóknak, ugyanis állítólag a Mindörökké Jackass című film lesz Johnny Knoxville, Steve-O és a többiek utolsó közös munkája – szóval felkészülhetünk a könnyes búcsúra.

Nemrég megjelent a Mindörökké Jackass előzetese, amiben kifejezetten meghökkentő dolgokat láthatunk, hiszen egyebek között kígyómarás, bikaöklelés és darázscsípés is akad benne bőven, ráadásul úgy tűnik, hogy valakit be is kennek mézzel, majd rászabadítanak egy éhes medvét – ez pedig nagyon nem tetszik a PETA nevű állatvédő szervezetnek, ami komoly dolgot követel a készítőktől.

„A Jackassben látható mutatványok erőszakosak és vulgárisak, de ha a szereplők ebbe beleegyeznek, és a sebeket maguknak okozzák, az egy dolog – de az más, ha állatokat használnak ki, zaklatnak és bántanak: az kegyetlenség. A Mindörökké Jackass előzetesében láthatjuk, ahogy Knoxville csapata addig provokál egy kígyót és egy bikát, amíg azok nem támadnak, úgy bánnak egy tarantulával, mint egy játékszerrel, és arra kényszerítenek egy leláncolt medvét, hogy mézet egyen le egy lekötözött résztvevőről. A Mindörökké Jackass már négy hónappal a megjelenése előtt megkockáztatja az állatok kihasználásának normalizálását, és azoknak a legitimálását, akik különböző produkciókhoz használják fel őket. A PETA nyomatékosan felkéri a producereket arra, hogy vegyék ki a filmből azokat a mutatványokat, amikben állatok szerepelnek”

írta a PETA.

A készítők még nem reagáltak a PETA kérésére, de valószínűsíthető, hogy nem fogják kivenni ezeket a jeleneteket a filmből, hanem maximum egy figyelmeztetést raknak az alkotás elejére ezzel kapcsolatban.

Itt lehet megtekinteni a jelen állás szerint október 22-én érkező, Jeff Tremaine által rendezett Mindörökké Jackass előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás