promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek voltak a Jackass-sztárjának legdurvább sérülései
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Steve-O rengeteg marhaságot követett el az évek során, és most összegyűjtötte a top 10-et.

Mielőtt még a YouTubera töltötte volna fel mindenki az őrültségeit, azelőtt volt egy műsor, az úgynevezett Jackass. Ha ismered, akkor már jó öreg vagy, de imádni továbbra is kortalanul lehet. Johnny Knoxville és gárdája 2000-ben indította be az amerikai reality-sorozatot az MTV-n. Igazából jöhet itt bármilyen csapat, senki sem lesz olyan őrült, mint ők.

A tagokból gyakorlatilag a többség már tönkrevágta magát, és pont a Jackass miatt. Tavaly év végén bejelentette a Paramount stúdió, hogy ettől még lesz egy negyedik Jackass film, de még nem lehet tudni ki fog ebben visszatérni. Hivatalosan 2021 márciusában lenne bemutatva, de kiderül, hogy ebből lesz-e csúszás. A mozi hivatalos IMDb adatlapja mindenesetre még él.

A Jackass egyik sztárja, Stephen Gilchrist Glover – ismertebb nevén Steve-O nem olyan rég visszatért egy picit a Gnarly című comedy speciallal. Ezt úgy hirdette, hogy felragasztotta magát a saját óriásplakátjára.

Igazából nem is ő lenne, ha nem csinált volna valami baromságot. Johnny Knoxville mellett talán Chris Pontius és Steve-O voltak azok, akik a legkeményebb dolgokat vállalták be a műsorban.

Utóbbi elég durva sérüléseket szedett össze, és most meg is osztja mindenkivel a top 10-et.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás