promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit keres Kocsis Lilkó a Szerencsekerékben? Nem, nem játszik!
Borítókép:  Liner
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alig néhányan vették észre Kocsis Lilkót a Szerencsekerékben, pedig minden adásban ott van.​

Néhány napja indult el a TV2-n a megújult Szerencsekerék, amelynek műsorvezetője Kasza Tibi, míg a Szerencselány szerepét ezúttal Sydney van den Bosch tölti be.

Akik követik a műsort, láthatták, hogy egy-egy adásban három játékos küzd a fődíjért, kettő civil és egy híresség. Az eddig adásokban Pápai Jocit, Köllő Babettet, Király Viktort, és Lékai-Kiss Ramónát láthattuk, és közülük csupán Viktornak sikerült bejutnia a fődíj játékba.

A pénteki adásban Pumped Gabo lesz a sztárvendég, aki ezúttal sem hazudtolja meg magát. Pumpedék fenegyereke felháborodik, hogy milyen sok betűt kell kitalálni a Szerencsekerékben, de az egyik tárgynyereménybe, egy kényelmes ágyba is beleveti magát.

Ugyan a nézők nem sokat foglalkoznak azokkal, akik a tárgynyereményeket mutatják be, de akik jobban megfigyelték a női háttérszereplőt, ledöbbentek a képernyő előtt, hiszen ő nem más, mint az Exatlon Hungary 3. évadának bajnoka, Kocsis Lilkó. Hogy hogy került ebbe a műsorba, azt nem tudni, és bizony mi is sokáig csak úgy voltunk vele, hogy a műsorban látható fiatal nő csupán nagyon hasonlít Lilkóra.

De jobban szemügyre véve Pumped Gabo legutóbbi Instagram-posztját, a lány nyakában logó ékszer egy szívecskét formáz, és pontosan ugyanilyen nyaklánc látható Lilkó legutóbb, közösségi oldalára kiposztolt képén is. Ráadásul Sydney is posztolt nemrég egy közös fotót Kocsis Lilkóval, márpedig hol máshol futottak volna össze, mint a Szerencsekerék felvételén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás