promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg kemény szex és pucérkodás várható a Gyűrűk Ura-sorozatban? Most megtudod a választ!
Borítókép:  Arwen (Liv Tyler)/Free Wallpaper
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még senki sem látta az Amazon által készített Gyűrűk Ura-sorozatot, de már előre ekézi mindenki - beleértve magukat sztárokat is. Az egyik legsúlyosabb kritika Viggo Mortensentől jött, aki azt tette szóvá, hogy a sorozat halála lesz, tele véres csatákkal és fülledt szexjelenetekkel, amelyek sokkolhatják a nézőket. Egy friss írás szerint lesz meztelenkedés is a fantasy-szériában, de nem úgy, ahogy mindenki gondolná.

A Gyűrűk Ura minden idők legköltségesebb tévésorozata lesz, éppen ezért óriási a titoktartás a forgatások közben, melyek Új-Zélandon zajlanak - csakúgy, mint a Peter Jackson által rendezett filmeknél. Eddig nagyon kevés infót hallottunk a 8 részes első évadról, a OneRing.net viszont most végre megbízható forrásokra hivatkozva több újdonságról is írt.

A portál rendkívül részletekbe menően, több témát is érintve, bulettinpontok özönében taglalja, hogy mire számíthatunk majd a sorozatban. Például fény derül arra is, hogy valóban a szilmarilokat dolgozza fel a sorozat, tehát jóval A gyűrűk ura előtt játszódik. Az is kiderül, hogy a Tolkien örökségéért felelős Toliken Estate társaság tagjai elégedettek a sorozattal, amelyben egyébként Szaruon nem fog szerepelni, és az egész sorozatot csak jövőre fogjuk megkapni. Az viszont biztos, hogy hatalmas durranás lesz a streaming szolgáltatótól, amely elég erősen megerősítheti pozícióját a riválisokkal szemben.

De vajon mi a helyzet a pucérkodással és szexjelenetekkel?

Nos, az Amazon sorozatában valóban látható lesz majd meztelenkedés, de csak hébe-hóba, és ezek a jelenetek egyáltalán nem lesznek erotikus töltetűek.

Magyarán: szexelni nem fognak a sorozatban, nem lesz ezen a téren Trónok harca koppintás a Tolkien-adaptáció. Amikor éppen ruhátlanul láthatunk majd bizonyos karaktereket, az inkább alkotói döntés lesz, és mindehhez sokszor sötét hangvételű események szolgálnak.

Például az egyik részben koncentrációs táborokhoz hasonló helyszínt láthatunk és a tündék megromlását, akik közül néhányan orkokká válnak. Érdekesség még, hogy a tündék rövid hajjal szerepelnek majd, ami szintén jelentős koncepcióváltás.

Indult egyébként egy olyan népszerű petíció, amely azt követelte, hogy hasonlóan a Peter Jackson-filmekhez, az Amazon sorozata is legyen családbarát. Ez elég esélytelen, hogy így lesz, már csak a sötét témák és a felnőtteknek szóló hangvétel miatt is, viszont az öncélú szexuális ábrázolás úgy tűnik, hogy nem lesz az adaptációban, így az aláírók ebből a szempontból elégedettek lehetnek.

[[kod1]] 

(OneRing.net)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás