promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bemutatkozik a Gyűrűk Ura sorozat stábja - mutatjuk a videót
Borítókép:  The Edge
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Többek között a Star Wars és a Trónok harca alkotói is csatlakoztak a projekthez.

[[adv]]

Egyre ígéretesebbnek tűnik az Amazon Gyűrűk Ura sorozata.

Már azzal felkeltette az érdeklődésemet, hogy nem Peter Jackson filmtrilógiáját kívánja újr feldolgozni, hanem Tolkien világának egy olyan korszakába akar elkalauzolni minket, amiről eddig csak a könyvekben olvashattunk.

A Gyűrűk Ura jogaiért a Netflix és az HBO is harcolt, de végül

az Amazon-nak sikerült megszereznie 250 millió dollárért. Azt már tudni lehetett a szériáról, hogy a történet Középfölde Másodkorában, vagyis Númenor (az emberiség egykori elvesett városa) korában fog játszódni. Érdekesség, hogy erre a korra tehető Völgyzugoly felemelkedése, és Sauron is ilyenkor kovácsolta meg a Hatalom Gyűrűjét.

A sorozatról továbbá kiderült, hogy az egyik rendezője J. A. Bayona lesz, aki korábban a Szólít a szörnyet, A lehetetlent és a Jurassic World: Bukott birodalmat dirigálta.

A Twitteren most napvilágot látott egy videó, amiben bemutatkoznak a sorozat alkotói.

Igen ígéretes nevekkel bővült a stáb. A vezető producerek J.D. Payne és Patrick McKay lesznek, melléjük csatlakoztak a Trónok harca, a Breaking Bad, az Aviátor, a Toy Story 4, a Stranger Things és a Hannibál producerei és írói.

A sorozat jelmezeiért Kate Hawley (Öngyilkos osztag), a vizuális effektekért Jason Smith (A visszatérő), a látványért pedig Rick Heinrichs (Star Wars: Az utolsó Jedik) fog felelni.

Egy ilyen alkotógárdát látva mi már tűkön ülve várjuk,

hogy milyen lesz az Amazon Gyűrűk Ura-szériája. Erre azonban még sajnos várnunk kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás