promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dűne új előzetese alapján tényleg ez lesz az év leglátványosabb filmje
Borítókép:  Dűne / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Timothée Chalamet, Dave Bautista és többek között Jason Momoa főszereplésével készült Dűne legújabb előzetese, amitől mindenkinek le fog esni az álla.

A zseniális David Lynch (Twin Peaks) 1984-ben már készített egy elég vegyes fogadtatásban részesülő filmet Frank Herbert klasszikus sci-fi regényéből, a Dűnéből, de most az Érkezés, és a Szárnyas fejvadász 2049 rendezőjén, Denis Villeneuve-ön a sor, hogy megismertesse egy új generációval is ezt az igazán különleges világot és történetet – ráadásul nem akármilyen színészek segítségével.

A Dűne című grandiózus látványfilmben olyan sztárok szerepelnek, mint például Timothée Chalamet, Zendaya, Dave Bautista, Josh Brolin, Jason Momoa, Rebecca Ferguson és Oscar Isaac, szóval a rendezőnek sikerült egy igazán impozáns társaságot összerántania a jelen állás szerint október 14-én érkező alkotáshoz, ami minden bizonnyal az év egyik legjobbja lesz.

Amerikában volt pár szerencsés kritikus, akik már láthatták az alkotás első 30 percét a nagyvásznon, és állítólag elképesztő élménnyel gazdagodtak, így ezek alapján mindenképp érdemes lesz megnézni a Dűnét.

Most befutott film legújabb előzetese is, amiben a kemény összecsapások és feszült pillanatok mellett egy óriási homokférget is láthatunk, szóval tényleg minden adott ahhoz, hogy Denis Villeneuve munkája nagy hatással legyen a közönségre, és egy újabb sci-fi mesterművet kapjunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás