promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem bírt magával Drew Barrymore - rámozdult DiCaprióra
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Viccet csinált Leonardi Dicaprio posztjából Charlie egyik angyala. 

Nincs olyan ember a világon, aki ne ismerné a Titanic, a Wall Street farkasa vagy éppen a Visszatérő színészét, Leonardo DiCapriót. De talán azt kevesebben tudják róla, hogy nagy környezetvédelmi aktivista. 

Az Oscar-díjas színész számos együttműködéshez adja a nevét: létrehozott egy Környezetvédelmi Szervezetet, illetve filmeket készít a témában. Instagram oldalán más celebektől eltérően nem a drága cuccait vagy nyaralásait, fényűző életét teszi kirakatba, hanem környezetvédelmi posztokkal igyekszik felhívni az emberek figyelmét a klímaváltozás veszélyeire. Egy ilyen posztjához kapcsolódó kommentben gúnyolta ki csúnyán kolléganője, Drew Barrymore.

Leonardo DiCaprio a globális felmelegedésre hívta fel a figyelmet, amikor Drew Barrymore csak ennyit írt alá

"Neked kéne az egyetlen forró dolognak lenni, nem a Földnek!"

A rajongók azonnal belendültek és csodálkoztak, hogy a 46 éves színésznő, ha csak poénból is, de ilyet ír. Persze voltak olyanok is, akik kicsit tovább vitték Drew Barrymore beszólását. Az egyik kommentelő például azt írta, hogy

"DiCaprio olyan forró, hogy ő a hibás a globális felmelegedésért."

Meg kell hagyni a színésznek tényleg jót tett az idő, a Titanic óta eltelt években egyre szexibb lett a sztár és színészi képességeit is jócskán megcsillogtatta. A poénkodás mellett, ezért Drew megköszönte a bölygóért tett áldozatos munkáját is egy újabb komment formájában. 

 „Köszönöm, hogy mindig is úttörője voltál a Földünk megmentésének.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás