Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sharon Stone egy nála 38 évvel fiatalabb rapperrel kavar? – Kiderült az igazság!

Sharon Stone egy nála 38 évvel fiatalabb rapperrel kavar? – Kiderült az igazság!

Zene, Film & Kultúra

Sharon Stone egy nála 38 évvel fiatalabb rapperrel kavar? – Kiderült az igazság!

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:07

Sharon Stone alig bírta abbahagyni a nevetést, amikor rákérdeztek, az RMR nevű rapperrel randizik-e... A válasza pedig egy egyértelmű nem.

Sharon csütörtökön Beverly Hillsben volt kint a fiával, Roannal, amikor a TMZ egyik jelenlévő paparazzi fotósa megkérdezte tőle, igaz-e, hogy randizik a feltörekvő, fiatal rapperrel. Sharon és 21 éves fia konkrétan a hasukat fogták a nevetéstől. Végül a színésznő kerek-perec kijelentette, hogy NEM randizik a rapperrel ... és fia, Roan még azt is mondja a fotósnak:

"Ennél viccesebb kérdést nem is tehettél volna fel."

Nos, az ok, amiért ez egyáltalán pletyka volt, az az, hogy a múlt hónapban lefotózták egy Los Angeles-i klubban RMR-rel ... Sharon nem csak egyszerűen lógott vele, hanem viselte is a rapper egyik védjegyének számító arcmaszkját.

A TMZ cikkében lévő, exkluzív videójából a látható reakciója alapján ... azt mondanánk, hogy ezek a képek nem voltak mások, mint egy baráti fotózás RMR számára.

Egyébként ... egy másik dolog, amit Sharon nem talált annyira viccesnek, az volt, ami az őt fotózó egy másik fotóssal történt. A fickó keményen kiütötte és hanyattvágta magát Stone előtt, de Sharon megőrizte hidegvérét, és igazi hideg eleganciával segített neki felkelni.

A lényeg tehát, hogy a Macskanő sztárja nem egy "puma" ("cougar" magyarul, ami az amerikai argóban olyan idősebb nőket jelent, akik kifejevezetten fiatal fickókra vadásznak)... legalábbis RMR számára nem.

TMZ

Borítókép: Sharon Stone/Profimedia