promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön A függetlenség napja folytatása? – Komoly tervei vannak a rendezőnek!
Borítókép:  A függetlenség napja / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Roland Emmerich elárulta, hogy folytatni szeretné A függetlenség napját, akár filmként, vagy sorozatként – már csak a Disney-n múlik a döntés.

1996-ban mutatták be A függetlenség napja című látványos akció/sci-fit Will Smith és Jeff Goldblum főszereplésével. Roland Emmerich alkotása gigantikus siker lett, majd 20 évvel később megkaptuk Will Smith nélkül A függetlenség napja – Feltámadás című folytatást, ami szinte minden szempontból megbukott, és hatalmas csalódást okozott a rajongóknak – most pedig úgy tűnik, hogy a rendező ki akarja javítani ezt a hibát.

Roland Emmerich elárulta, hogy szívesen visszatérne A függetlenség napja-szériához egy újabb film, vagy sorozat formájában, hiszen már pontosan tudja, hogy miről szólna a folytatás – ráadásul mivel a Disney 2019-ben felvásárolta az előző két részt gyártó Foxot, így simán benne van a pakliban, hogy esetleg egyenesen a Disney+-ra érkezne az alkotás.

Jeff Goldblum valószínűleg ezer örömmel visszatérne, még akkor is, ha a mozik helyett a Disney streamingoldalán kötne ki a film/sorozat. Az viszont már más kérdés, hogy a közönség mennyire lenne vevő Roland Emmerich újabb agymenésére, hiszen a rendező az utóbbi években nem igazán alkotott túlzottan maradandót – de hamarosan ismét megmutathatja, hogy mit tud, ugyanis jövőre jön Halle Berry főszereplésével a Moonfall című katasztrófafilm, amiben az a veszély fenyegeti az emberiséget, hogy belecsapódik a Földbe a Hold.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás