promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson kőkemény karácsonyi filmet hoz nekünk a Halálos iramban-széria írójával
Borítókép:  Dwayne Johnson / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson összeállt az Amazonnal és a Halálos iramban-széria írójával, hogy elhozza nekünk a Red One című karácsonyi akciófilmet.

A látványos, vicces és végtelenül egyszerű filmjeiről híres Dwayne Johnson hamarosan szuperhősként is bemutatkozik a közönségnek a Black Adam című alkotásban, és úgy tűnik, hogy továbbra sem szeretne pihenni, hiszen máris egy újabb projekten dolgozik: nemrég hatalmas bejelentést tett, ugyanis egy olyan alkotással fog kedveskedni nekünk, ami jó eséllyel egy újabb ünnepi klasszikus lesz.

Dwayne Johnson lesz a főszereplője a saját produkciós cége, illetve az Amazon által bemutatásra kerülő Red One című karácsonyi családi akciófilmnek, amiben rengeteg kaland, humor és izgalom kap helyet – ráadásul a Halálos iramban-széria és a Halálos iramban: Hobbs és Shaw írója, Chris Morgan készíti majd a forgatókönyvet, szóval szinte garantált a könnyed szórakozás.

A világsztár szerint úgy kell elképzelnünk ezt a művet, mintha a Hobbs, a Csoda a 34. utcában, illetve Az élet csodaszép keveréke lenne, ami valljuk be, elég érdekesen hangzik – sőt, azt is elárulta Dwayne Johnson, hogy nem akármilyen rendezőt sikerült megszerezniük a filmhez, bár azt egyelőre nem kötötte a közönség orrára, hogy konkrétan kiről is van szó.

A bemutató dátumáról még nincs információ, de addig is itt lehet megtekinteni Dwayne Johnson bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás