promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenem, Bridget Jones most egy autószerelőbe szerelmesedett bele!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Renée Zellweger 10 évvel fiatalabb pasit fogott magának, aki csak pár napja vált el.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas Renée Zellweger magánélete nem kevésbé zűrös, mint az általa megformált (és legismertebb szerepének számító) Bridget Jonesé. A színésznő leghíresebb párjai Jim Carrey, illetve Bradley Cooper voltak, 2019-ig pedig a zenész, szövegíró, producer Doyle Bramhall II-vel élt együtt.

Most úgy néz ki, hogy Zellweger ismét szerelmes, mégpedig a tévés műsorvezető Ant Ansteaddel jött össze. A sármos férfit legtöbben az Autókereskedők (Wheeler Dealers) című műsorból ismerhetik.

Anstead nemrég vált facérrá, lényegében a napokban törvényesítették a válását. Az a Christina Haack volt a felesége, aki hosszú évekig az első férje, Tarek El Moussa oldalán vezette az Adok-veszek ingatlant (Flip or Flop) című házfelújító show-t. Érthető, ugye?

Zellweger és új pasija kapcsolata három nappal Anstead válását követően került nyilvánosságra. Nem mindennapi párosról van szó, abban az értelemben legalábbis különlegesek, hogy a színésznő kereken 10 évvel idősebb a párjánál.

A Discovery csatorna egyik műsora kapcsán ismerkedtek össze, abban dolgoztak közösen, és hát ezek szerint nem sok kellett hozzá, hogy szárba szökkenjen a szerelmük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás