promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matthew Perry tényleg egy lúzer: szégyellősen elrohant egy partiról, amikor csókra került volna sor
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sarah Paulson színésznőt sikerült ezzel leégetnie, pedig tényleg ártatlan játékról volt szó.

Érdekes sztorit mesélt el nemrég a színésznő Sarah Paulson. Visszaemlékezése szerint egy Carrie Fisher (Leia hercegnő öt éve elhunyt megformálója) által szervezett partin vett részt, ahol összefutott Matthew Perry-vel.

Fotó: Profimedia

A Jóbarátok sztárjának alkalma nyílt volna, hogy megcsókolja az Emmy- és Golden Globe-díjas kolléganőjét, ám ehelyett sarkon fordult, és szégyellősen kiviharzott a helyiségből.

„Egy kalapba beledobáltuk az összes meghívott nevét, és akit kihúztál, azzal kellett csókolózni”

– elevenítette fel Sarah Paulson az egyszerű, de mindenképpen szimpatikus játékszabályt. Matthew Perry az ő nevét húzta ki, ám valamilyen okból nem akart smacizni vele, inkább angolosan távozott a körükből. A bulin egyébként Queen Latifah és Shirley MacLaine is részt vett, a színésznő őket emelte ki név szerint.

Perry maga vallotta be később a nála 5 évvel fiatalabb színésznőnek, hogy kettejüket hozta össze a sors szeszélye. A visszautasított hölgy úgy gondolja, hogy a közös barátaik miatt feszélyezte a helyzet a Jóbarátokban Chandlert alakító színészt.

„Az egyik legjobb barátomon keresztül ismertük meg egymást, ezért lehetett neki kínos a dolog”

– próbált magyarázatot adni a kellemetlen afférra Sarah Paulson. Néhány évvel később egyébként egy közös filmjükben minden további nélkül csókolóztak, szóval sikerült bepótolniuk, amit a nagyobb társaságban elmulasztottak megtenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás