promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lopakodás lesz a kulcsszó a Metal Gear Solid filmben is, melynek a Star Wars és a Dűne sztárja a főszereplője
Borítókép:  Oscar Isaac/Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás Hideo Kojima által megalkotott videójátékos világ adaptációjában a Star Wars filmekből ismert Oscar Isaac alakítja Snake-et, a rendező szerint pedig a realizmus és "sok lopakodás" kéz-a-kézben járnak majd.

Az  már egy ideje ismert, hogy Jordan Vogt-Roberts, a Kong és a Koponya-sziget rendezője áll majd a kamerák mögé a Metal Gear Solid-filmnél is. Most azonban a rendező egy interjújában újabb információkat árult el a már nagyon várt filmes produkcióról - írja a theGeek. Az elmúlt hónapokban kiskanállal adagolták az információt, most azonban végre megnyílt a rendező a projektről.

Vogt-Roberts az interjút eredetileg az EW portálnak adta, ahol többek között a terveiről beszélt, továbbá azt is megemlítette, hogy személyesen Hideo Kojima tette le a voksát mellette, hogy ő rendezze a japán videójátékos legenda által létrehozott univerzum filmes adaptációját. Vogt-Roberts arról beszélt, hogy "egy olyan új típusú akciófilmet alkot majd meg a képernyőn, amely a lopakodáson alapul", ez a saga egyik legfontosabb aspektusa, egy olyan játékelem, amelyre a közel 35 éves múltra visszatekintő Metal Gear Solid sikere épül.

"Úgy gondolom, hogy amikor játszol egy játékkal, valóban rá kell jönnöd, hogy miért vált ki belőled egy bizonyos érzést, vagy milyen hangulatot kelt"

- állítja Vogt-Roberts, aki imádja a játéksorozatot és csodálja Hideo Kojimát, akivel többször, személyesen is találkoztak már.

Sajnos arról még nincs semmilyen információ, hogy a Metal Gear Solid mikor kerül a mozikba, így még egy kicsit várnunk kell, hogy saját szemünkkel lássuk, miképpen valósulnak meg Vogt-Roberts ambíciói a filmvásznon. Egy dolog biztos: Oscar Isaac kelti majd életre a legendás Solid Snake-et a filmben, így a színész képességeit illetően egy jó filmben reménykedhetünk.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás