promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Film készül a világhírű Metal Gear Solid játékokból, ráadásul Oscar Isaac főszereplésével
Borítókép:  Oscar Isaac / CHARLY TRIBALLEAU / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kong: Koponya-sziget rendezője készíti el a legendás Metal Gear Solid-széria adaptációját, amiben a Star Wars-filmek sztárja, Oscar Isaac lesz Solid Snake.

1987-ben jelent meg Kodzsima Hideo és a Konami játéka, a Metal Gear, ami végül egy hatalmas, népszerű játéksorozattá nőtte ki magát az 1998-as Metal Gear Solidnak köszönhetően. A különleges, futurisztikus, alternatív világban játszódó lopakodós, izgalmas alkotás főszereplője a kemény, de jószándékú Solid Snake, aki a gamerek egyik legfőbb ikonjává vált az évtizedek alatt – így nem csoda, hogy Hollywood megkésve ugyan, de lecsapott a műre.

Már pár éve bejelentették, hogy Jordan Vogt-Roberts (Kong: Koponya-sziget) egy Metal Gear Solid filmen dolgozik, de most végre biztossá vált, hogy tényleg érkezik a nagyszabású adaptáció, ugyanis kiderült, hogy a Golden Globe-díjas Oscar Isaac (Star Wars: A ébredő erő, Dűne, Ex_Machina) is csatlakozott a projekthez, és ő fogja megtestesíteni Solid Snake-et.

Ez azért is remek hír, mert Oscar Isaac fantasztikus színész, és illik hozzá a szerep, ráadásul már többször is jelezte az utóbbi esztendőkben, hogy szívesen eljátszaná a karaktert, szóval ez nem csupán egy átlagos munka neki, hanem kifejezetten akarta ezt. Derek Connolly (Jurassic World) írta a forgatókönyvet, és állítólag nem fognak csalódni a rajongók, ugyanis a rendező imádja a Metal Gear Solidot, és méltó feldolgozást akar csinálni belőle, hogy megkapjuk minden idők legjobb videójáték adaptációját.

Arról még nincs hír, hogy mikor érkezik a Metal Gear Solid, hiszen Oscar Isaac rendkívül elfoglalt manapság, de valószínűleg 3-4 éven belül láthatjuk a végeredményt, ha minden jól megy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás