promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez komoly? Jöhet a Halálos iramban-musical
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vin Diesel elszólta magát.

Vin Diesel, aki önmagát a Halálos iramban-széria Kevin Feige-jának nevezi, nemrég egy interjúban elárulta, hogy mikor kezdődnek a franchise 10. és 11. részének forgatási munkálatai, ami tulajdonképpen egy kétfelvonásos lezárása lesz a sorozat fő cselekményszálának.

Persze a Universal stúdió az utolsó ”családi móka” után sem lenne hajlandó megválni az aranytojást tojó tyúktól, ezért több spin off is tervben van, amivel tovább bővíthetik a franchise-t.

Az elmúlt időszakban a Romant alakító Tyrese Gibson, és a Lettyt játszó Michelle Rodriguez már poénkodtak azzal, hogy el tudnának képzelni egy crossovert a Transformersszel, vagy a Jurassic Parkkal.

„Autók, amik robotokká alakulnak és vissza: először megcsinálhatnánk ezt, aztán jöhetnek a dinoszauruszok is!”

fogalmazott Gibson.

Persze erre vajmi kevés esély van, de ha készülhetnének is ehhez hasonló agymenések, akkor nem az autobotokkal száguldozó versenyzők lennének a legőrültebb elképzelések a franchise életében, hanem Vin Diesel ötlete. A színész a The Kelly Clarkson Show-ban beszélt arról, hogy szívesen csinálna egy Halálos iramban-musicalt.

„Mindenképp szeretnék egy musicalt is csinálni, szóval a válasz igen!”

– válaszolta Diesel arra a kérdésre, hogy elgondolkodott-e már egy Halálos iramban-musicalen.

Hogy aztán a színész csak trollkodott, vagy tényleg komolyan gondolja, hogy Toretto egyszer egy érzelmes dalban vall szerelmet Lettynek, azt nem tudni, de bízzunk benne, hogy ez a musical sosem fog elkészülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás