promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
"Példátlan" lesz John Krasinski szerint a következő Hang nélkül! Csak szerényen!
Borítókép:  John Krasinski és Emily Blunt/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hogy miről szól majd a következő a Hang nélkül film, azt csak John Krasinski tudja, de a rendező szerint hatalmas durranás lesz.

Bár nálunk a Hang nélkül 2. nem volt olyan döbbenetes közönségsiker, viszont John Krasinski és felesége, illetve egyben a film főszereplője: Emily Blunt emiatt vélhetően nem izzadták lucskosra a párnájukat, mert az USA-ban megdöntötte a pandémia korszakának bevételi rekordját a nyitóhétvégén, és azóta is szépen hozza a pénzt. Így nem meglepő, hogy a Paramount már berendelte a harmadik filmet is.

Az viszont még egyelőre nem világos, hogy ez egy tényleg a harmadik rész lesz-e, vagy inkább egy olyan külön rész (spinoff), amely a John Krasinski által megálmodott posztapokaliptikus univerzumban játszódik.

A harmadik Hang nélkül érdekessége, hogy a rendező ezúttal nem az első két filmet jegyző és a családfőt alakító John Krasinski lesz, hanem Jeff Nichols (Take Shelter, Mud, Éjféli látomás), aki a forgatókönyvet is írta. Krasinski egy podcastban rendkívül lelkendezve beszélt a projektről, és azt is elárulta, hogy a bár a film alapötletét most is ő találta ki, de már nem ő akarta rendezni. Viszont Jeff Nicols-ben tökéletesen megbízik: ő az egyetlen ember, akinek Krasisnki szívesen átengedi a rendezői széket.

"Szerintem az egyik legjobb filmkészítő, a Mud az egyik kedvenc filmem, nagyon valóságos és intim. Pontosan ugyanaz az ecset, amivel a Hang nélkülben is festünk - nagyon organikus és szeretetreméltó karakterek."

Azzal kapcsolatban nem mondott el semmit Krasinski, hogy mi lesz majd a várhatóan 2023 tavaszán érkező film, és azt sem volt hajlandó elárulni, hogy spinoff vagy tényleges harmadik rész lesz-e ez, illetve, hogy folytatódnak-e a megmaradt Abbott-család viszontagságai.

"Folytatódik-e Abbotték története? Ki tudja! Csak annyit árulhatok el, hogy... Nagyon izgatott vagyok a harmadik filmmel kapcsolatban, mert olyat csinálunk, amire még soha nem volt példa."

(Collider)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás