promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyilkos napra ébredtünk: brutális előzetessel támad a Halloween Kills
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A semmiből jött a Halloween Kills elképesztő előzetese, ami az év horrorfilmjét ígéri.

A 2018-ban bemutatott Halloween mind kritikai-, mind anyagi siker volt, bár egyes rajongókat nem győzött meg Michael Myers legutóbbi ámokfutása. Az viszont kétségtelen, hogy abban az évben kevés olyan horrorfilm volt, amit jobban vártak volna, mind a Halloween-t.

Bár a trilógia második etapját, a Halloween Kills-t már 2020 októberében a mozikba küldték volna, a pandémia még a Haddonfield-i mumussal is elbánt, és rákényszerítette arra, hogy csak 2021 őszén folytassa véres munkáját.

Korábban már kaptunk is egy látványos előzetest, amiben felfedték, hogyan fog Michael Myers kiszabadulni a lángoló házból, de a most, teljesen váratlanul érkezett trailer még többet mutat meg a Halloween Kills nyitójelenetének brutális részeiből.

Ugyan a kedvcsináló elég sok mellékszereplő meggyilkolását leleplezi, biztosak vagyunk benne, hogy ez csak töredéke azoknak az áldozatoknak, akik Michael keze által halnak meg a filmben. Persze a mumus most tényleg felkötheti a gatyáját, ugyanis egész Haddonfield a nyomában lesz, hogy levadásszák őt, és végre elpusztítsák a gonoszt.

A pletykák szerint a Halloween Kills még Dr. Loomis karakterét is visszahozza, akit a korábbi filmekben Donald Pleasence alakított. A színész azonban 1995-ben elhunyt, így maximum úgy térhetne vissza a történetbe, mint Peter Cushing Wilhuff Tarkinként a Zsivány Egyesben.

A Halloween Kills október 15-én debütál az amerikai mozikban. A brutális előzetest alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás