Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vin Diesel elárulta, valójában miért ér véget a Halálos iramban-széria

Vin Diesel elárulta, valójában miért ér véget a Halálos iramban-széria

Zene, Film & Kultúra

Vin Diesel elárulta, valójában miért ér véget a Halálos iramban-széria

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 20:20

Rajongók millióit szomorította el, mikor annak idején Vin Diesel elárulta, hogy hamarosan búcsúznunk kell a Halálos iramban-szériától, most pedig azt is elmondta, hogy miért.

Valószínűleg senki sem gondolta 2001-ben, hogy a Halálos iramban című filmből minden idők egyik legsikeresebb szériája lesz. 20 év alatt 9 film és egy különálló rész került bemutatásra, szóval Vin Diesel belenyúlt a tutiba, mikor annak idején igent mondott Dominic Toretto szerepére, ráadásul ma már ő az egyik producer, így hatalmas beleszólása van a sorozat jövőjébe – például azt is eldöntheti többedmagával, hogy mikor érjen véget.

Vin Diesel pár hónapja egyenesen sokkolta a rajongókat a hírrel, hogy a héten bemutatott Halálos iramban 9. után már csak két filmet készítenek, ugyanis kettévágják az utolsó, 10. részt. Sokan nem értették a döntés miértjét, hiszen folyamatosan rengeteg pénzt hoz a széria, de úgy látszik, hogy a világsztárt ez nem érdekli, és neki sokkal fontosabb, hogy a csúcson hagyják abba, mikor mindenki boldog.

„Tudom, hogy az emberek úgy érzik, hogy nem kéne véget érnie, de szerintem minden jónak muszáj. Indokolt a finálé. Szerintem a széria megérdemli”

mondta Vin Diesel.

Az biztos, hogy a készítők még rengeteg meglepetést tartogatnak a nézőknek, hiszen például a Halálos iramban 9.-ben is visszatért egy halottnak hitt szereplő, így biztosak lehetünk benne, hogy Vin Dieselék mindent beleadnak az utolsó két filmbe, és olyan lezárással ajándékoznak meg minket, ami méltó lesz ehhez a nagysikerű szériához.

Borítókép: Vin Diesel / Profimedia