promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki kimondja Kampókéz nevét ötször az új előzetesben, pedig nem szabad!  - videó
Borítókép:  Kampókéz filmjelenet/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha egy bosszúálló szellemet állítólag úgy idéznek meg, hogy ötször kimondják a nevét, miközben tükörbe néznek, akkor talán az egyetlen dolog, amit NEM szabadna tenned, hogy ötször kimondod a nevét, miközben tükörbe nézel. 

Nos, az új Candyman folytatásában nyilván senki sem értette meg ezt az üzenetet, mert mindenki ezt csinálja.

Jordan Peele Monkeypaw stúdiója, Nia Dacosta rendezésében készülő 2021-es Candyman az eredeti, Clive Baker-féle 1992-es film közvetlen folytatása lesz, a másik két folytatást megelőzve (búcsúzzunk el mindannyian a Candyman 2-től). A film Anthony McCoy (Yahya Abdul-Mateen II), a kisfiú nyomába ered, akit Helen Lyle mentett meg az első filmben. Mostanra felnőtt, és visszaköltözött Cabrini Greenbe, amely mára a felismerhetetlenségig elgettósodott. A művészi blokkban szenvedő Anthonyt megihleti a Candyman legendája, és elkezdi feltárni a mítoszt tápláló történeteket. Ezzel persze csak a bosszúálló szellem érdeklődését kelti fel...

És igen, az ikonikus Tony Todd visszatér Candyman szerepében. Vajon Anthony lesz az áldozata?

Komolyra fordítva a szót, az új film mélyebben belemerül az eredeti történet középpontjában álló faji erőszakba. Az egyik korábbi teaser árnyékbábokkal mesélte el három különböző esetet, amikor egy fekete embert igazságtalanul vádoltak meg bűncselekménnyel és öltek meg érte, köztük az eredeti Candyman-történetet, ahol egy rabszolga fiát ölték meg, miután kapcsolatot kezdett egy fehér nővel.

Ez az új trailer visszautal erre a teaserre, árnyékbábokat használ, de egy másik Candyman-történetet mesél el, amely egy férfiról szól, aki cukorkát osztogatott a gyerekeknek Cabrini Greenben, majd halálra verték, miután borotvapengét találtak az édességben. Mint kiderült, a férfi ártatlan volt, és még a halála után is borotvapengék kerültek az édességbe.

Az eredeti tervek szerint 2020-ban bemutatásra kerülő Candyman most augusztus 27-én kerül a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás